Arja Tiili & Co matkustaa tanssimessuille Saksaan

Arja Tiili & Co osallistuu elokuun viimeisellä viikolla järjestettävään International Tanzmesse -tanssimessuille Saksaan. Tapahtuma kokoaa yhteen kattavan joukon tanssin ammattilaisia ympäri maailman verkostoitumaan ja esittelemään omaa tuotantoaan.

Tapahtuma järjestetään joka toinen vuosi Düsseldorfissa. Arja Tiili & Co esittäytyy 27.–30.8. messuosastollaan yhdessä Compañía Kaari & Roni Martinin kanssa. Messuille osallistuu lähes 26 muuta suomalaista tanssiryhmää ja koreografia muun muassa Tanssin tiedotuskeskuksen ja Zodiak-Uuden tanssin keskuksen messuosastojen alle.

Kaikki vaikuttaa / All-Matters-No Escape (2011).                                                                                  Photo: Maria Baranova

Kaikki vaikuttaa / All-Matters-No Escape (2011).                                                                                  Photo: Maria Baranova