Break The Fight! projektimme voitti Axe Peace hyväntekeväisyyskampanjan pääpalkinnon.


TIEDOTE 18.9.2014 - julkaisuvapaa


AXE Peace lahjoittaa voittosumman Break the Fight! -hankkeelle
 

Break the Fight! Breikkaa koulukiusaamista vastaan -hanke on voittanut AXE Peace hyväntekeväisyyskampanjan pääpalkinnon. Ympäri maailmaa käynnissä ollut kampanja päättyy kansainvälisenä rauhanpäivänä 21.9., joilloin AXE lahjoittaa AXE Peace -tuotteiden myynnistä kerätyn 10 000 euron potin muutoskohteelle. Kampanjan tavoitteena oli kerätä nuorilta kevään ja kesän aikana rauhaa ja rakkautta edistäviä muutoskohteita. Suomen kilpailun osalta voitto tuli Break the Fight! -hankkeelle, joka taistelee koulukiusaamista vastaan katutanssin keinoin.

Nuorille koululaisille suunnattu Break the Fight! -työpajassa käsittellään koulukiusaamista ja erilaisuuden hyväksymistä liikkeen ja yhdessä tekemisen keinoin. Tarkoituksena on sekä ehkäistä koulukiusaamista että antaa lapsille ja nuorille mahdollisuus tehdä, onnistua ja liikkua yhdessä.

AXE perusteli valintaansa sillä, että se halusi lahjoittaa summan kohteelle, joka edistää nuorison hyvinvointia konkreettisen tekemisen kautta. Koulukiusaamisen vastaisessa työssä Break the Fight! korostaa “vähemmän puhetta, enemmän tekoja” -ajatusta: nuoret pääsevät ilmaisemaan itseään tanssin ja liikkeen keinoin". Projektin luotsaaja Arja Tiili on otettu ja erittäin onnellinen valinnasta: “Palkinto kertoo siitä, että koulukiusaaminen on iso ongelma, johon halutaan puuttua. Palkintosumma auttaa etenemään projektin parissa ja mahdollistaa breikkityöpajojen viemisen useammalle koululle. Haluan kolmivuotisen projektimme aikana viedä koulukiusaamisen vastaista sanomaa kaikkiin suomalaisiin kouluihin”, kertoo Tiili.

AXE Peace ja Break the Fight! julkaisevat tänään videon. Videolla nähdään myös rap-artisti Uniikki, joka halusi lähteä mukaan edistämään koulukiusaamisen vastaista työtä. ”"Break the fight! on mielestäni hieno esimerkki siitä, miten koulukiusaamista vastaan voidaan taistella yhä monimuotoisimmin keinoin”, Uniikki kertoo. “Oli mukavaa päästä ojentamaan sekki aidosti hyvän asian puolesta.”

Katso Axe Peace & Break The Fight & Uniikki 2014 kampanjan lahjoitusvideo täältä. 

AXE Peace palkinnon jaon ja voittajan tuuletukset näet linkin alta:

Lisätietoa & haastattelut:

Arja Tiili, konsepti & tuotanto
+358 50 375 6728 / arja@arjatiili.fi / www.breakthefight.com
Break the Fight! -facebook kampanjasivut www.facebook.com/breakthefight?fref=ts

Lisätietoja Axe Peace/ Unilever Oy:n kilpailusta:  

Tiina Kilpelänaho / Superson Oy

+358 40 755 2432

tiina.kilpelanaho@superson.fi